Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska och sand

Mina lungor är fyllda med aska och sand.

Sanningen får inte plats någonstans.

En hand med blåklockor är helt tysta.

De kanske bara viskar för de som lyssnar.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-08 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig!!
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M