Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att kunna skriva en vacker text.


Jag vill skriva vackra dikter!

Jag vill skriva vackra dikter,
som får era hjärtan att gråta.
Som får händerna att darra,
som får ögon att bli våta.

Jag vill skriva om vackra minnen.
Skriva om melankoli.
Får jag bara skriva när jag vill,
då är jag fri!

kanske kan en liten tår,
lockas ut från ögonvrån...
och ner från lena kinden falla.

kanske då, om jag får,
fånga upp den i en skål...
ta den här ifrån?
Så ska den sista dagen,
på eder kalla!

Men, ack av hjärtats lust vi älskar.
Allt som finns här på vår jord.
Vackra växter, människor, djur.
Vackra ljuva fina ord.

Änglarna de flyger fritt,
liksom fågeln ej bakom galler.
Finner du en väg att vandra,
den lyses upp med hjälp,
av ljuset från marschaller.

Sedan törstens minne kommer,
de singlar ner som stjärnorna,
ur månens hand.
Då vi, vid det vackra havet vandra,
på en lång vit, vacker strand.

7/11 - 05




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 647 gånger
Publicerad 2006-03-24 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel