Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"jag dog för att du inte kom"


Regnskogshaiku

 

en milsvid krater

blottställd i regnskogsförnan

när du inte skrev




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-08 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X