Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnhaiku

 

ute åskar det

det regnar i mitt hjärta

lättnaden dröjer




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-08 18:38



Bookmark and Share


  Hans Christian
Glömde bästa raden :

"lättnaden dröjer"
2014-04-08

  Hans Christian
Hej ! Nanna X. Jag har säkert skrivit över hundra Haikus men de försvann i en datakrasch.

Jag tycker mycket om den här!
2014-04-08

  TrollTörnTrappan VIP
Du får ta en tvättmaskin ut i Rymden...
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X