Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

Vill jag vakna upp,
Utan känna alla "monster" som går runt och pratar negativt,
Kunna slippa alla djupa sår och alla som har sårat mig, de som aldrig trodde på mig.

Känna att jag är "perfekt" som jag är,
Kunna le utan att känna den oändliga smärtan,
Inte behöva gråta, må illa och känna att man blir älskad på rätt sätt.

Tydligen har jag redan power i mig,
Men jag ska fighta, fast på mitt egna sätt.




Fri vers av Invisble-girl
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-09 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl