Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska man vara så intressant?

Populäritet,
Pengar,
Märkeskläder,
Modellsnygg,
Bra betyg,
Smal,
Spela dum,
Flirtig,
Egoistisk.

Hon som får vem som helst,
Hon som alla vill vara med,
Hon som har ett perfekt liv.




Fri vers av Invisble-girl
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-09 14:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla tjejer borde få allt de vill
få alla de vill

borde få leva perfekta liv
2014-04-23

    ej medlem längre
Hon som alla vill vara med - alla utom hon själv...
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl