Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOD?


Att våga
var min enda chans.
Tvekade jag
blev det för tidig död.
Velade länge och väl
och sen så
hopp!

Själva hoppet
i det
var jag skiträdd.
Tog sats
sprang språng
hoppet tog mej
fyrtiofem mil
minst.

Ingen återvändo
men jag klarade det.
Så skönt.
Äntligen fri
från förtryck
i mitt inre
och yttre
moras.

Kände jag mej
stark
modig
modfylld?

Nej!

Bara skiträdd.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-09 15:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Att våga trots att man är rädd. Det är mod.
2014-04-09

  Kim VIP
Lyser av ärlighet!
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar