Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dem


ylstrå

 

mitt strå

det kortaste som vanligt

kånkar så gott jag orkar på era skulder

jag vet att ni har fel

ni vet att ni har fel

 




Fri vers av Nanna X
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-09 15:55



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
gillar det kärva anslaget och det bittra slutet.
2014-04-09

  Hans Christian
Hej Nanna X.Jag vet inte riktigt hur jag skall kommentera denna text. Men de två sista raderna verkar betyda mycket:

"jag vet att ni har fel

ni vet att ni har fel"

Väldigt tråkigt om denna text har någon verklighetsförankring...
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X