Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mamma, nu har våren kommit på riktigt.
Träden har fått knoppar och maskrosorna
har börjat blomma.
Minns du hur jag alltid brukade " knoppa " av
blommorna när dom blommat färdigt
och hur jag sedan blåste bort dom små dunen.
Minns du hur jag skrattade när jag dansade
bland dom små fjunen?
Jag tar fram din finaste vårhatt,
den med en liten blåklocka istoppad
i ditt blåa hattband.
Jag blundar och känner en smekning
på min kind,
är det du Mamma, som kommer
i form av en vind..




Fri vers (Fri form) av Marie Lagerström
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-09 19:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vackert och kärleksfullt.
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Marie Lagerström
Marie Lagerström