Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar kommer

Dagar kommer och dagar går, veckor, månader blir till år.
Livet det rusar så fort förbi, säg, blev det som du tänkte det skulle bli?
Stanna upp och andas, ta dagen i hand och visa att det finns ett vänskapsband.
Livet är till för att levas min vän, gårdagen kommer aldrig åter igen <3




Fri vers av Marie Lagerström
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 10:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Marie Lagerström
Marie Lagerström