Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag

Ännu en dag, att leva och andas
en dag att finnas till,
att få uppleva och känna.
Ännu en dag med sol, värme och fågelsång
tack för att jag får uppleva den ännu en gång.




Fri vers (Fri form) av Marie Lagerström
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-22 09:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig bemärkning
2014-06-26

  Lars Hedlin
Underbart!
2014-05-03

  louisegirl
Hoppfull och fin!
2014-04-22

    ej medlem längre
Väldigt hoppfullt och fint!
2014-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin text. Underbar start på dagen.
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Marie Lagerström
Marie Lagerström