Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag har jag....

Idag har jag umgåtts med hela världen.
Jag har skrattat med Claudia från Chile,
jag har pratat politik med Zahir från Irak,
jag har dragit en vits för finska Arja,
jag har druckit te med Li från Kina,
jag har pratat om gatuvåld med Rosa från Colombia och jag har bett aftonbön med den välsignade Svea från Torneträsk.




Fri vers (Fri form) av Marie Lagerström
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-02 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart, så det ska vara!
2014-05-04

  Lars Hedlin
Gott! ;)
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marie Lagerström
Marie Lagerström