Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häll ut dig...

Häll ut dig just där du är
låt inget trycka dig här
var bara den du är.

Känn frihetens vind
i din kropp på din kind
vila gott ut under första lind!

Glöm alla besvär
känn dig lyckad här
precis det du är!

Titta dig runt och le
se så gott du hänger me´
bara att ligga och se:
Nu kan ju allt ske!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-09 20:13



Bookmark and Share


  ULJO
skön text
2014-04-11

  Lars Hedlin
En mycket bra text som jag gillar!
2014-04-11

  lodjuret/seglare VIP
En fullt rimlig text, vad än de på Jordbruksverket skulle ha haft att säga om den.
2014-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Härlig positiv text.
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt