Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelse.

Luften är full av damm.
Mina lungor är fyllda av liv.
Min kropp är lika mycket en förutsättning för min varseblivning,
som den är en kall köttbit mellan dina tänder.
Visst behövs det människor
som står upp för mina rättigheter.
Mina öron är fyllda av röster,
dina tankar är fyllda av mig.
Skillnaden mellan människor och djur,
är inte så stor som vi önskar.
Visst är det bra att vi är målinriktade.
Mina händer håller krampaktigt fast vid livet.
Din blick är full av damm.
Vi har tunnelsyn men visst är det positivt
att jag serverar upplevelser
kapslade i
dammkorn.




Fri vers (Fri form) av södernatt
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-09 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

södernatt