Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill leva för att bli lycklig

Jag vill leva för att bli lycklig.

Jag vill dö för att bli fri.

Jag ska kriga för att få andas,

i min inre mörka regim.

Jag vill släcka alla tårar,

med min brand inuti.

Jag vill skina mot allt och alla

och lysa upp min dystopi.

Men jag drunknar under regnet,

på de onda molnens vis.

Och de viskar "döden är

bekvämlighetens utopi".




Övriga genrer av A.F.M
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-10 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M