Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du dansa?

Han frågade mig.

Mig.

"Vill du dansa?"

Löjlig fråga,
egentligen.

Svetten lackade redan,
på ryggen,
i pannan.

Jag tvekade.
Kände mig ful,
obekväm.

Inte kan väl jag,
med honom?

Jag dansar inte,
generellt.

Musiken.

För mycket,
för hög.

Basen kändes i strupen.

Jag svarade aldrig.

Han tog min hand,
och vi dansade.




Fri vers av Tekla F.
Läst 268 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-10 20:43



Bookmark and Share


  Maggi
så bra! ^w^
2015-05-20

  Nolltillhundra
Åhhhhhhh <3
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.