Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när lysrörsljuset möter soluppgången

är det han
och tusentals andra tankar
som meteorregn
på väg in i stratosfären
för jag vet
att han kan dra upp mig
och det är inte bra
för då kan jag falla


igen




och igen

och igen

och igen

och igen






Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-11 05:44



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Du lär dock landa mjukt-kan jag känna!

En text att läsa med själen.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt