Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byggen av avstånd

 

du pratar lärt
lövverken lyssnar

bringan andas ut
byggen får en överhalning

ja, ditt läte ligger över fryspunkten

där landmassorna gnider sig
kroppar förkläs i skärt

 

och vaniljdaggdrömmar

väsensskilda från mitt igår

 

där jag än kastar ankrar




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-11 13:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag gillar också känslan, och språket, mycket bra skrivet!
2014-04-11

  Nanna X
gillar känslan
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch