Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gatumålning på Alexanderplatz i Berlin


Vet inte vad jag vill skriva om

 

Vet inte vad jag vill skriva om

Själens evighet och ensamhet

Kroppens åldrande och död

Livets mening här och nu

eller om Kärlekens möjligheter




Fri vers (Fri form) av Fredrik P. VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-11 15:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så känns det ibland.
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP