Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Målning av Hans Viksten


Läsfrukter

Läsfrukter från Tommy Hellstens bok

Du är mer än du anar. 

 

Att vara och att göra är en tema som han skriver om - igen!

Att inte orka orka orka är numera tabu och underklassigt.

Han menar att vila är en lyx

som bara förtidspensionerade kan unna sig.

Vi har drabbats av en prestationskultur

där vem man är i själ och hjärta

har blivit bortrationaliserad.

Det mänskliga i oss är förbisett.




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-11 15:37



Bookmark and Share


  walborg
Tack - skönt att läsa
2014-04-11

  ULJO
Väl förmedlat
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP