Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten illustrerades med ännu en bild från det ambulerande tivolit.


Funder

 

Ännu ett funder

En fundering dunlätt kysst utav ett under 

Hur ridåer ljudlöst lyfts i dessa stunder

Ännu en klarhet

Landar på den starkaste av grunder

Hur är det funtat

Ett sånt litet funder

Så förunderligt underbart att fundera på

Som att himlen, våren, kärleken är blå




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-13 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP