Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där allt annat tar slut


vi möts här
just där
allt annat tar slut
här tar vår början vid
just här
där allt annat tar slut

vi behöver inte bry oss om
vad tycker
hon
vad tycker
han
vad tycker
dom

här finns inte längre några krav
för nu finns bara du och jag

vi möts här
just där
allt annat tar slut
här tar vår början vid
just här
där allt annat tar slut




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-12 10:26



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Knivskarp text helt utan överdrifter.
jättebra!!
2014-04-12

  Lars Hedlin
En mycket bra och fint framförd text!
2014-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Människans slut är Guds början.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet