Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser vidare

Han stänger dragkedjan på tröjan och drar upp axlarna mot öronen innan han öppnar dörren. Hon sluter ögonen igen och känner doften av regn och bensin i luften. När hon hör ljudet av att tanklocket öppnas tar hon risken att släppa in regnet och lutar sig ut. "Jag älskar dig." Säger hon till den mörka figur som tankar bilen. Han sänker axlarna och känner värmen spridas i kroppen. "Jag älskar dig också." Så kliver han in i bilen och de reser vidare.




Prosa av Nitwitoddment
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-13 14:31



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt fin.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment