Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I fredags så pratade vår körledare om att vi skulle äntligen medverka i gudstjänst. Jag blev jätteglad och hon sa att om man ville göra något mer än att sjunga i kören skulle man prata med henne. Jag frågade sedan om jag fick och hon sa visst, har du med


Tack dikt till Gud.

Havet blänker som blå sammet med miljontals glitter stenar.
Himlen speglar med sina pastellfärger.
Gräset är mjukt & vått med sin morgondagg.
En liten nyckelpiga kryper upp på en blomma medan en fågel flyger förbi.
Jag kollar ut mot horisonten.
Tellus, vårt gemensamma hem.
Guds gåva och alster.
Tack för allt fader vår.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-13 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl