Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man börjar plantera blommor i sin egen trädgård och en dag väljer att vilja bo kvar där på riktigt. När man inte lämnar sig själv ensam längre. När man börjar älska sig själv för första gången.


Ostorleksbar

Jag grät för henne
hon som längtade efter döden
hennes starksvaga hjärta
hennes neurotiska nocturne

hur hon kunde lägga sitt huvud mot så hårda lager
i väntan på slutet, stupet och tystnaden

hur hon gick vilse i sitt liv
i ett försök om att bli omtyckt
fast hon inte ville vara omtyckt
hon ville

bara

vara

älskad

tänk om hon skulle ha planerat mord på en av sina vänner
och varit så obarmhärtig och hänsynslös mot dem
som hon varit mot sig själv

jag grät för henne igår
grät för allt vackert hon inte såg
jag grät för henne idag
för att hon
aldrig såg mig
(förrän nu)

i all enkelhet
just nu
så är hon inget mer
inget annat
och hon är precis allt

jag delar hennes sorg och lycka
håller hennes huvud

aldrig spills våra tårar igen




Fri vers (Fri form) av veritaserum
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-14 18:11



Bookmark and Share


  axveronika
Vacker o sorglig
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

veritaserum
veritaserum