Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månförstörd



"Månförstörd" och solsting,
skiter i eterns kaskad.
Låter timmarna andas sin frihet,
lyssnar morgonens timma så glad.

Balkongborden klara vid vilstol,
hänger så fräckt på parad.
Morgonens kopp jag sen bjuder,
fyllt den med varm choklad.

Sen kan vi kuttra med kvitter,
promenera på vår esplanad.
Leka med sippan i gräset,
oh, vad jag känner mig glad!

Snart stundar natten så stilla,
vänder i boken ett blad.
Då snusar säv uti kudden,
dunklädd på livets estrad.




ME/ 2014-04-15




Fri vers av Madjori
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori