Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i lugnet innan sista timmen

i lugnet innan sista timmen

befäste Orion

stjärnklar himmel

 

i gryningen hörde jag

fugor av Bach

för första gången

 

nu vänder sig natten

mot vedertaget mörker

utan riktigt avslut

 

japanska lampor lyfter

eldar lyser

milstolpar rinner ut

 

ska man tacka

ett visslande andetag

när det vänder




Fri vers av andrasidan
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-15 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan