Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som natten kan lyssna på

Vattnet sover aldrig.

Det vaggar alltid stillsamt på.

Talar med solen och månen.

Vart de än på himlen står.

Droppar, brusar och viskar.

Något som natten kan lyssna på.

Mina ögon lyser i mörkret.

Och droppar är det enda jag förstår.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-16 03:34



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt rofylld och vacker!
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M