Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett mynt på tungan

 

det finns ett ord sades det mig

en besvärjelse en äkta illuminati

jag har letat

rest i sökandet

det sades mig att ordet viskas

innan sista andetaget




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-16 12:22



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag tror dig...
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch