Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att delad kan bli så stor!

Det är inte pengar
eller saker folk lägger
ner på en som betyder mest
utan den tid de vill dela med en
det är den som spelar störst roll
och ger mest behåll
och när den är mycket lyckad
då ger den stort plus åt två håll...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-17 11:45



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt!Självklart
Delad Glädje*Dubbel Glädje*
Glädjen Blir Så Stor Så Stor*
Pengar Betyder Inget Här*
När Du Har Dina Vänner så Nära*
Lyssna Till Ditt HJÄRTA*/Kram**




2014-04-18

    ej medlem längre
Så rätt så!
2014-04-18

  axveronika
Ja så sant som det var sagt
2014-04-17

  byggpoeten
Riktigt vishet! trevlig läsning:)
2014-04-17

    ej medlem längre
Härligt!
2014-04-17

  Lars Hedlin
Vishet :)
2014-04-17

    Dan Myrbeck
Kloka ord!

Får mej att tänka på:

Delad med vännen blir
sorgen halv och
glädjen dubbel.
2014-04-17

  Nolltillhundra
Mycket klok!!
2014-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Lysande text.
Stooor applåd.
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt