Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öronbedårande




Små drillar i väst,
skogen fått fnatt.

Små drillar i öst,
så vansinnigt glatt.

Små drillar i syd,
vid varje rabatt.

Små drillar i nord
när dag möter natt.





EM/2014-04-18




Fri vers av Madjori
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-18 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori