Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

death or glory

fast du visste
att det skulle bli som sist
så står du i kön
med förhoppningar
om något obestämt
med pengar till entrén
som du aldrig får tillbaka -
en dålig investering
ett lån utan täckning

men som alltid
är det du och
för många artificella klyftor
korta kjolar och blonda hår

och du i uniform
som sitter i bilen utanför
you wouldn\'t like what I have in mind
mina fickor är fulla av sattyg
och min blick ser saker
du aldrig kommer se

och fast natten sakta rinner ur min hand
medan blåljusen skriker bakom
ser jag framtiden
i en påse med röda kanter
där tiden alltid står still




Fri vers av Kubla Khan
Läst 595 gånger
Publicerad 2006-03-25 01:48



Bookmark and Share


  yoyyo
detta vra inte likt
något annat jag läst
måste säga
att du skrivit det
skit bra
2006-05-11

  Bevingad
magisk, mystisk
vill läsa mer!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan