Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självreflektion.

Vem är du?
Vad söker du i dessa ord?
Vad vill du att de ska uttrycka för just dig?

De erfarenheter jag bär är kontextuella.
Allt jag kan ge dig transformeras i din förförståelse.

Vem kan jag vara för dig?

Sömnlösa nätter omsluts i absurditet.
Den mening som existerar idag kan
förintas genom morgondagens föreskrivna
nihilism.

När vi ber varandra älska villkorslöst
förbiser vi de villkor
som oundvikligen
gör att vi inte
älskar fritt.

Ser du dig i mig?





Fri vers (Fri form) av södernatt
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-18 09:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
jag ser gudinnan i dig, oavsett vad, vilkorslöst

du må för evigt, älska fritt
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

södernatt