Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 18 April: Nunnor värvar själar på nätet


Nunnor värvar på nätet

 

Nunnor värvar själar på nätet

order från högsta ort på jorden

I modern version sprids guds läte

i att förstärka den kristna horden

 

De pratar om bibelns mening

om dödstraff och frestelser

Lyder Jesus missionsbefallning

hjälper folk hitta Guds lidelse

 

Och varför skulle de låta djävulen ensam

använda den mest effektiva metoden

För att utplåna det kristna budskapets ram

Jesus måste försvaras mot ondskans grodd

 

Då är anfall i godhet bästa försvar

för tystnad i vänlighet dödar sanningen

Så låt internet ljuda som en fanfar

låt ljudet som föder lögnen döda osanningen

 

Sen står Jesus och Gud kvar där och blixtrar

i förnöjsamhet av att orden för dem strider

När de vinner några rättrogna kamrater extra

jag vill bli en av dem även om min själ blöder

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-19 04:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Missionsbefallningen.
2014-04-19

  H.C.B
Jesus finns
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP