Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blomlökarna heter ORNITHOGALUM.


VÄLKOMMEN VÅREN

Våren har kommit.
Solen lyser nästan
varje dag.
Det är dags att
handla hem krukor
med vår lökar.
Vitsipporna har
blommat ut och
tussilago är på
blom.
Då börjar jag
längtan att träden
börjar grönska.
En härlig tid för
människor och djuren.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-20 10:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Imponerande beskrivning.
2014-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är en härlig tid...fint skrivet...
2014-04-22

  anits VIP
Fina vårliga rader.
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos