Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påskdagen


342. Som Solen




Dödsriket bävar
och jublar
Den nya dagen
reser sig ur mörkret
en ny värld har fötts
Herre är det Du som kommer
lysande som Solen

Ondskan är besegrad
Kärleken har segrat
Jubelropen ekar över jorden

Hela skapelsen stämmer in
i lovsången till Livet
Varje spirande frö
skall nå sin blomning
Herre det är Du




Fri vers av Maria T
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-20 12:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Påskens budskap...mycket fint...
2014-04-22

  walborg
Jublande glad att läsa denna text. VArmt tack!
2014-04-20

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet om Påskdagen och dess under.
2014-04-20

    ej medlem längre
Härligt att läsa denna dag av vila å meditation, ja Han är sannerligen uppstånden å Livet har segrat å vi skall inte vara ledsna mer utan förtrösta å hämta kraft å mod ur Hans vällande källa...
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T