Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag när det känns lätt.


Flygande gång


Promenerar genom vinden
barriär av motstånd
På andra sidan
gnistrar bländande snö
Skaren bär upp mig
jag lättar till flygande gång
Du är med mig
vart vinden än blåser




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-03-25 10:30



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Vackert... skapar vackra tankar. Inte heller ett ord för mkt, gillar det.
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt