Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Poetisk debut ovanför er alla


10.000 klubben

Blev precis medlem i klubben

Desvärre var platsen bara avsedd för en

Är jag då bara light medlem eller prospekt..




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-21 10:54



Bookmark and Share


  Angel of love
Ett steg i taget :))
2014-04-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha
2014-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
En milstolpe...snyggt...
2014-04-22

  USSDF/HXS
Prospect
2014-04-21

  Lars Hedlin
Ja du egen härd som man säger......
2014-04-21

    ej medlem längre
räcker med ett ord… cooolt
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano