Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egenskaper som gör att livet fungerar


Egenskaper

Glädje, frid, långmodighet och tålamod
samt det viktigaste av allt: kärlek...
de egenskaperna finns beskrivna
redan i boken Bibeln

och det är inte så konstigt...
det är egenskaper som måste finnas
för att livet ska te sig uthärdligt
och även underbart!

Glädjen ger oss frid som leder till att
vi kan visa långmodighet och tålamod
och detta tillsammans gör att vi kan
både känna och ge kärlek.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-21 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kloka ord fyllda av livsvisdom!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP