Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag lever men jag vet fan inte.

Jag tror att jag lever
för jag andas litegrann och min hud kliar
Eksem på händerna och smuts under naglarna

Bara för att jag borde så gråter jag ibland

Tänker gör jag aldrig längre
Jag jobbar och skriver och pluggar och springer och röker och tittar på tv-serier som gör mig korkad och dricker vin som gör mig bakfull
Jag tror att jag leker nån jävla hamster i hjul som snurrar fortare och fortare för det tar aldrig slut jag stannar aldrig upp jag springer och fötterna gör ont

Fast det är ingen hamsterlek det här är livet



Blåsorna döljer jag med plåster
Kortison på utslagen
Ipren för huvudvärken
Nässpray och ögondroppar
måste se pigg ut jag blir aldrig sjuk

Fortsätt bara

Mer skit under naglarna
Näsan ovanför ytan
Trampa vatten

Dricker vin efter jobbet för att kunna somna vill köpa hem whiskey men vågar inte för jag vill ju inte bli nån jävla alkoholist så jag häller upp ett glas vin tar en cigarett somnar och drömmer stressdrömmar

Måste hålla mig flytande men får inte följa med strömmen
Eller bara håll om mig

Erkänn min existens
berätta för mig
om det här är ett liv mitt liv eller om det här är ingenting
är det här allt som är.




Fri vers av Kolsyra
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-22 00:29



Bookmark and Share


    Anna B
Gud, jag älskar ditt sätt att skriva.
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra