Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död hud i London

ett rum fullt av död hud
i centrala London
dofter från gatan
dofter från förr
här finns plats för alla epoker
föråldrat möter nytt

det var alltid död hud
i varenda litet kvarter
du vandrar i Camden
jag vandrar längs Skånegatan
hjärtan kanske kan mötas halvvägs

det var någonstans i London
utanför det stora HMV
jag var där för länge
mellan alla hyllor
du sprang plötsligt ut
orden nådde aldrig fram

föråldrat möter nytt
död hud stannar kvar i alla epoker




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 484 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-22 12:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart! Mystiskt och magiskt.
2014-07-18

    tennsoldatocheldvakt
fänglande, talande och så mycket mer. det känns som jag går på de gator du skriver om när jag läser din text.
2014-05-07

  Stjärnöga
Söker sig in under
skinnet..
naket brännande
känslosamt
allt..
helt enkelt
underbart
vacker..
2014-05-06

  Tess74
Ah så snyggt! Jag känner doften, jag går på Londons gator, genom din text. Tack!
2014-04-22

  cilax VIP
fin mystik
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike