Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mögel

Substans i lågor.

Damm och mögel i alla hörn.

Död materia.

Liv är helvete, liv är död.

Tom luft.

Ett svärd genom existensen.

Dött är livet.

Eld klyver helvetet i bitar.





Övriga genrer av A.F.M
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-04-22 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M