Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

städhaiku

 

jo jag städar nu

men du blir kvar i hörnen

i alla fall ju




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 241 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-23 09:45



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Du måtte ha rymliga hörn :) Finns det hjärterum så finns det ruter två (eller sex, eller mer ändå).
2014-04-25

  Gunwale VIP
Dråplig!
2014-04-24

  Anita Westin
:) ibland kan man undra. Om det är nödvändigt...
2014-04-24

    ej medlem längre
Snyggt
2014-04-23

    Igot Tochange VIP
Precis så kan det vara!
2014-04-23

  Hans Christian
*STORLER* Tack för det.
2014-04-23

  Nolltillhundra
Jättebra!
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X