Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utomjordingen

De talar ett språk
som hon inte förstår.

Alla samtal
blir till yttrande av döva,
meningslösa ord.

Som skiftar
till en
blek tystnad.

En hård stämning
med oförstående
dömande
underton.

Hon blir omvandlad
till en utomjording.

Konstig och utstött,
fördömd till tystnadens
hörn.

Där ska hon, den avvikande,
sitta och fundera på
varför inte hon
kan tala
deras språk.

Trevande i ett samhällsskikt,
- där hon på pappret hör hemma
men i praktiken aldrig
någonsin, kommer platsa.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-23 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish