Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara få bli helt återställd så snart som möjligt så att jag kan fullfölja min planerade strategi ... Komma ut så som jag vill under mitt eget namn, etableras och sedan slå till ...


En dag som denna ...

... världsboksdag
önskar jag intet annat
än det jag alltid strävat efter
och kämpat för ...

Bättre villkor 
för alla författare
och att förläggarna
anställer åtminstone
en lektör
värd namnet ...

Och inte enbart
ägnar sig åt
att förlägga
enbart kända namn
som garanterar
att de med sin budget
lyckas komma i hamn ...

... utan någon 
egentligen ambition
att ens söka fånga upp
och utveckla
den kvalitet 
kombinerad
med berättarkapacitet
vilken numer
synes vara av 
sekundär önskvärdhet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-23 20:09



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Instämmer i orden...

bra budskap.
2014-04-27

  Lärling
Verkligen sant!
2014-04-24

  Carl Mikael Fäldt
Det är nog dags att ändra villkoren-känner jag ,intensivt!

Viktig text detta!
2014-04-24

  Stjärnöga
Amen..
2014-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det håller jag med om...bra...
2014-04-23

  AgnesP
Väldigt bra:)
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP