Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärta slår i min bur


Jag hatar mig

Jag hatar mig,

för att jag hatar alla dom andra¨,
jag hatar mig för att du aldrig har förstått mig

Jag hatar livet för att kärleken bedrog mig
men mest av allt;
hatar jag mig !,

för att mitt
hjärta
mottog
dig




Fri vers av Arte
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-03-25 16:07



Bookmark and Share


  yoyyo
aj. en känsla man känner igen
bra skrivet
2006-03-29

  Jennie
Oj, här ritar du tydliga bilder för mig...jättebra förmedlat.
2006-03-28

  Semir
jag älskar dig ;)
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte