Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slå upp sidan 33 i valfri bok och läs och skriv av den tredje meningen. Publicera din text här i poeter med denna rubrik plus instruktionerna. (Boken: Oväder över Lerslöv av Carl O Andersson)


Världsbokdagen och det firar vi med att göra på detta vis

perdere. Sai quando ha perso, ieri
sera?




Bunden vers av Federico Romano
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-24 22:59



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
förlora. Vet du när han förlorade igår
kväll?
att spela är inte bra.
2014-05-02

  Lars Hedlin
JA livet speglas
2014-04-25

  Ingrid Trolle
En rolig idé,
Tack Federico!
2014-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
Inte för att jag förstår vad det står, men kul att även du ville fira lite...
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano