Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bunden i ett mörker

Jag bär på livets börda.

Jag finns i sinnets leda.

Jag är bunden

i ett mörker

som inget ljus kan penetrera.

I sömnen minns jag ingenting.

I flykten minns jag ingenting.

Jag är bunden

i ett mörker

som inte betyder någonting.

Dagen, den är meningslös.

Natten, den är meningslös.

Jag är bunden

i ett mörker

där meningen är bottenlös.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-24 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M