Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Skulturparken Klaipeda, Litauen


Det finns olika gångstilar

 

Det finns olika gångstilar

de flesta går med raska steg

men så kommer det en man

som går med vänster arm uppfälld

och med dröjande steg




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 735 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-25 17:59



Bookmark and Share


  walborg
Jo de tycks röra sig de där skulpturerna
2014-04-29

  ULJO
Ja alla är vi olika och det har sin tjusning
2014-04-25

  KYREUS of Sweden
Sig H...?
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP