Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

När pusslet är utlagt
men en bit inte passar.

Så skapas något kittlande,
retande, irriterande.

Känslan av maktlöshet
rotar sig.

Du kämpar
med dina tankar
fram och tillbaka
för att finna en lösning.

Lösningen
på problemet
som sitter i
ditt huvud.

Ett fabriksfel,
och du äger inga
verktyg
som kan hjälpa dig
denna gång.

För du kan inte laga,
fixa, detta fel.

Denna oro
kittlar din hals
likt ett hårstrå

Men du kan
inte förmå dig själv
att hosta.

Det kallas tvivel.
När magkänslan &
huvudet säger en sak.

Men ditt hjärta
kämpar
& säger; något annat.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-27 18:27



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Mycket fint!
2014-08-08

  Il poeta della luna
Fint poetat! Gillar speciellt

"Ett fabriksfel,
och du äger inga
verktyg
som kan hjälpa dig
denna gång"
2014-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Den man matar mest vinner.
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish